Хіти тижня. Залишилося лише три цілих сховища на всю Україну: Спецназ ЗСУ показав, як держава може залишитись без боєприпасів

У серпні 2018-го в ході противодиверсійних навчань спецназ ЗСУ отримав завдання проникнути і здійснити навчальні диверсії на всіх найбільших базах зберігання. В результаті спецназу вдалося у всіх випадках залишитися непоміченим і проникнути на об'єкти.

У разі атаки противника всі ці склади були б гарантовано знищені. Про це у своїй статті пише Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

За його словами, незважаючи на багато заходів щодо посилення безпеки арсеналів і бравурні репортажі про споруджувані укриття, зроблених зусиль все-таки недостатньо.

"Сьогодні під загрозою диверсії — три стратегічних арсенали: 47-й арсенал командування Сухопутних військ (Хмельницька обл., с. Цвітоха, в/ч А-1358); 222-я центральна артилерійська база боєприпасів (Черкаська обл., с. Розсішка, в/ч А-1588); 1322-а артилерійська база боєприпасів (Житомирська обл., с. Ушомир, в/ч А-1796), — зазначає експерт. — Роботи у Цвітосі йдуть масштабно, але вони далеко не закінчені. Викликає серйозне занепокоєння стан менших за розміром складів. У Центральній Україні на один зі складів група спецназу ЗСУ зайшла вдень, відкрито, не будучи ні поміченою, ні доглянутою, і успішно здійснила навчальну диверсію".

Автор пише, що не можна чекати, поки, через роки, всі склади будуть обладнані бетонними сховищами. "Треба діяти сьогодні, зараз. Безсумнівно, що противник захоче напередодні виборів президента та парламенту здійснити диверсії і на інших складах", — підкреслює він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...