Хіти тижня. "Застрягли у СРСР": У США вщент "розгомили" російський "супертанк" (фото)

Серійний випуск танка Т-14 "Армата" в Росії зазнає фіаско, тому що він вимагає занадто великих витрат.

Таку думку висловив Джозеф Тревитик, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ. Він передбачає, що в перспективі ці технології можуть використовуватися для створення нової техніки.

"Як і у випадку із Су-57, на той час, коли Росія може прийняти рішення про масове виробництво Т-14 або навіть мати ресурси для цього, ситуація також може змінитися", - йдеться в публікації.

При цьому наголошується, що в даний час Росія, відмовившись від масового оснащення новою технікою, максимально використовує озброєння колишнього СРСР.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...