Хіти тижня. Земляни чи хтось інший? - На Місяці побачили іншопланетний об'єкт (відео)

На місячній поверхні височить споруда висотою не менше 200 метрів.

Житель Аргентини помітив дивну аномалію на поверхні супутника Землі Місяці. Так, чоловік виклав ролик у YouTube, на якому вивчає космічний об'єкт на Google Earth, щоб побачити хоча б найменший доказ життя, передають Патріоти України.
Однак, він знайшов щось інше - на місячній поверхні височить споруда висотою не менше 200 метрів.

Об'єкт, схожий на піраміду, зацікавив користувачів мережі. Деякі навіть вирішили, що космічне агентство NASA щось приховує від громадськості.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...