Хіти тижня. "Жаль, что Довлатов не дожил": В ОРДО відбулася подія, яка сколихнула маси, - Казанський

У дві пісочниці досипали пісок. І звичайно ж, місцева преса не змогла обійти увагою це "грандіозне звершення".

Пісочниця у Дебальцевому. Фото: Фейсбук.

В окупованому Дебальцеве Донецької області в дві пісочниці досипали пісок, але місцева "преса" зробила з цього "події" грандіозну новина. Про це у своєму Facebook розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Произошло событие республиканского масштаба. В две песочницы досыпали песок. И конечно же, местная пресса не смогла обойти вниманием это грандиозное свершение. Текст получился очень крутой. Я преклоняюсь перед мастерством автора. Выжать из ситуации целых три абзаца под силу не каждому. А тут еще такой слог...", - іронізує журналіст. "Жаль, Довлатов не дожил", - додав Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...