Хіти тижня. Зірвало з якоря: Як саме в окупованому Криму судно врізалося в Керченський міст (відео)

На кадрах аматорської відеозйомки видно ділянку моста, з якою зіткнувся плавкран, і судно, яке, імовірно, намагається відбуксирувати його від моста.

Очевидці, яким вдалося зафіксувати на відео наслідки зіткнення плавучого крана з Керченським мостом, виклали в мережу запис події. Відповідне відео було опубліковано на сервісі YouTube, передають Патріоти України.

На кадрах аматорської відеозйомки видно ділянку моста, з якою зіткнувся плавкран, і судно, яке, імовірно, намагається відбуксирувати його від моста.

Також видно, як на місці працюють фахівці експлуатаційної служби моста, а над бар'єрною огорожею нависла стріла судна.

Унаслідок зіткнення з мостом вранці 8 вересня плавучий кран пошкодив бар'єрну огорожу і щоглу освітлення автодорожньої частини транспортного переходу. За даними прес-служби оператора моста - російського управління доріг "Тамань" - зіткнення сталося, оскільки плавкран зірвало з якоря.

Джерело: Цензор.НЕТ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...