Хіти тижня. Зрадник з українського телебачення розповів у Москві, як київським Хрещатиком крокують солдати НАТО (відео)

Скандальний український телеведучий, який був "голосом антимайдану", Юрій Кот виступив на російському телебаченні з промовою щодо військ НАТО у Києві.

Він поскаржився, що армія крокує українською столицею, у ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 24", передають Патріоти України.

"Вони тоді не говорили в лютому, що крокуватимуть ось так от натівські війська у нас на Майдані. Якби тоді сказали, їх би ніхто не підтримав. Якби вони тоді сказали, що нацисти маршируватимуть нашою країною, їх би ніхто не підтримав", - сказав він.

Кот повторив пропагандистські тези скандальних російських політиків, таких як лідер ЛДПР Володимир Жириновський, що українці нібито є росіянами. "Саме тому, що їх ніхто б не підтримав, вони продовжують свій політичний гон. Тому що українці є теж росіянами", - забрехався ведучий.

Обережно! Відео містить антиукраїнську пропаганду!

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...