Хіти тижня. ЗСУ завдали потужного удару по бойовиках на Донбасі (фото)

В інтернеті оприлюднили фотографії, на яких зафіксовано потужний удар по позиціях бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі.

Відповідні знімки розміщено на сторінці "1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС" у Facebook від 16 травня 2018 року, передають Патріоти України.

"Давно про нас не було чутно... А все тому, що на фронті багато роботи. Роботи, яка, безумовно, радує. Дуже хочеться з вами ділитися нашими щоденними маленькими перемогами: кількістю вбитих ворогів, підбитої техніки, розвалених позицій, кілометрів зайнятих територій. Колосальною роботою, яку ми робимо разом з гідними командирами ЗСУ, прагненням яких є звільнення окупованих територій", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що військові роблять все, щоб на Донбасі настав мир.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...