Хіти тижня. "Зустрічали царицю": Українці обурені запопадливістю ужгородських чиновників перед Мариною Порошенко (відео)

Приїзд дружини президента України Марини Порошенко до Ужгорода сколихнув мережу, користувачів зачепило, що для неї комунальники помили міст.

Українці такий жест оцінюють як прояв ганебного підлабузництва, повідомляють Патріоти України.

«Зустрічали царицю. Ще напевно голову схиляти,як вона проходила повз», «Навіть карантин який запланований сьогодні не відбувся а якщо порохівниця в якусь школу зайти захоче… вчіться у бацилах діти ужгородці…. довбана показуха…», “Ганьба на всю країну”, «I хто тут винуватий? Навiщо люди це виконували, на їх що дула автоматiв наставили? Чому дозволяють себе принижувати, а де гiднiсть, повага до себе. Самi це дозволяємо, а потiм по закутках скиглимо», «Вона ж не просила до свого приїзду асфальт мити, самі жополизи проявили ініціативу. Треба якусь гідність мати людям»;

«Яка там велика принцеса іде слів нема, позоряться ідіоти на всю державу», «Сраколизи… Маринка приїде хай дадуть швабру відро. І нехай миє, А шо слабо… привикли на все чисте припертись…», «Міст давно пора пофарбувати, а цю особу ніхто в Ужгороді не жде нікому вона не інтересна», – йдеться у коментарях.

Разом з тим, інші вважають, що міст дійсно треба мити, але не чекати для цього чийогось приїзду.

«А що не треба забори металеві від бруду вимивати. Правильно хай побільше їздить по містах може Україну превидуть до тями. А ви не завидуйте що ви не Леді», «І не тільки міст потрібно було б віддраяти, а кругом навести порядок. Раніше чому не виконали свою роботу, а дочекались, коли заставлять?», «Якщо вчасно не помили. хай миють, добре що приїхала», – пишуть в інтернеті.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...