​"Хлопчик у трусиках": Мережу повеселило "голе" фото Шкіряка

Зорян Шкіряк порадував користувачів соцмережі пікантним фото, на якому похизувався підтягнутим торсом.

У соцмережах стало популярним фото вихідного дня радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка. У неділю, 22 липня, чиновник опублікував на особистій сторінці в Facebook знімок з Закарпаття, на якому він сфотографований в самих лише плавках. Фоловери 47-річного Шкіряка почали активно обговорювати його спортивне тіло, повідомляють Патріоти України.

"У вихідний день насолоджуємося яскравим сонечком і чистим, свіжим повітрям мальовничого Закарпаття. Україна прекрасна!" - коротко прокоментував знімок Шкіряк. Фото досить швидко зібрало більше 200 лайків, разом з цим радник міністр отримав ряд яскравих комплементів.

«Зорян Сталлоне. Менший брат Сильвестра". "Хлопчик в трусиках", "Рама-супер! Респект!", "Модель", - вказали під фото. Зорян - це рідний брат Шкіряка", - також посміялися під постом, згадавши про смішний курйоз на КремльТВ, в якому "Зоряна і Шкіряка" оголосили двома різними особами.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...