"Хочу, щоб мої діти зростали в українській Україні, а не у губернії Московського царства", - Андрій Лозовий про бюджет-2017 та зрадництво деяких депутатів

Керовані з Кремля “Злодійський блок” і “Батьківщина” діють за принципом: чим гірше – тим краще, вважає політик.

Нардеп від "Радикальної партії" Андрій Лозовий написав про бюджет-2017. Особливо він зазначив, що партія Тимошенко “Батьківщина” не дала жодного голосу за створення Експортно-кредитної агенції (ЕКА). Такі пустодзвіни тягнуть країну до прірви бути сировинним придатком цивілізованого світу, вважає він. Наводимо його допис повністю:

"Я не голосував за бюджет. Виключно по одній причині – під час вечірнього засідання, точніше ще в перерві перед ним, стала пекельно боліти голова, потім – взагалі усе в очах почало пливти, пішов у медпункт, там зробили два уколи і відправили додому. Подробиць не буде, не питайте. Мужчини не плачуть.

Всі ми живі люди, і занедужати може кожен. А якби я був у залі – звісно за бюджет голосував би. На відміну від керованих з Кремля “Злодійського блоку” і “Батьківщини”. Останні дві політичні сили діють за принципом: чим гірше – тим краще. Тобто чим гірше країні – тим краще нам, бо ми хитаємо, ми хочемо перевиборів, ми хочемо дестабілізації, ми хочемо крові на вулицях… А державник так думати не може. Не має морального права.

Якщо хоч трошки читав про події 1917-22 рр., коли постійні чвари і з’ясування стосунків всередині країни, конфлікти між собою призвели до втрати Україною державності на майже 70 років. До радянської – по факту російської – окупації. Коли наш уряд змушений був поступово рухатись далі від столиці (“під вагоном – територія, у вагоні – Директорія”) і, врешті-решт, опинився за кордоном. Коли Євген Маланюк був змушений писати свої шедеври у Празі, а не в Києві. Коли Симон Петлюра плакав за чаркою горілки за тим, що вони втратили, у паризькій кав’ярні на авеню Монтень. Коли великий полководець Євген Коновалець просив вибачення у гетьмана Павла Скоропадського в еміграції. Коли рідні нашого президента у екзилі Андрія Лівицького після його смерті у Карлсруе і погребіння у Мюнхені, перепоховали його не на рідній Полтавщині, а на українському меморіальному кладовищі у Браунд-Брук поблизу Нью-Йорк, адже боялись везти його прах в радянську Україну. Коли шедевр українського бароко – Микільський Військовий Собор у Києві, збудований коштом гетьмана Івана Мазепи, просто підірвали, перетворивши у руїни. Коли знищили Михайлівський Золотоверхий. Коли інші церкви перетворювали у музеї атеїзму і склади продтоварів. Коли нашу націю морили Голодом – і моя прабаба Поліна Євстахіївна поховала трьох своїх маленьких дітей і збожеволіла… Коли у мого прапрадіда по іншій лінії Олексія Михайловича червоні рейдери забрали 40 гектарів його землі у Радиславці, яку він хотів лишити порівну своїм восьми дітям, зокрема моєму прадіду Федору, якого я застав і слухав цю історію з перших вуст…

Я не хочу, щоб таке повторилось. Хочу, щоб мої діти зростали в українській Україні, а не у губернії Московського царства, якби воно не називалось – Російська Імперія, Союз Радянських Соціалістичних Республік, Російська Федерація – суть же однакова. Суть – антиукраїнська.

Пророк Еклезіаст (вустами якого говорив Господь) пише: нема нічого нового на землі під сонцем.

І ми живемо у такий час, коли день у день є загроза повторити помилки 1917/1922. І втратити найдорожче, що ми маємо – Батьківщину. І прикро, що партія з назвою “Батьківщина” бере участь у московському сценарії знищення України разом із “Злодійським блоком”. Може, їм би мати совість і у “Родіну” себе перейменувати?

От уявіть собі, після складної ситуації з “Приватбанком” – найбільшим за активами банком країни, з найбільш розгалуженою мережою відділень і банкоматів, з найпопулярнішим інтернет-банкінгом – держава після цього іде у новий рік без бюджету, як воно було б?.. Уявляєте, як у такій історії швидко злетіла б вартість долара – до 50 грн і навіть вище?

Кому це треба? Так, саме тим, хто хоче розвалити Україну.

Як під час війни можна лишати без фінансування армію – ви у своєму розумі, хто це робить?

А тих, хто критикує бюджет за підтримку нашої вимоги підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн – пропоную перед кожною критичною публікацію на цю тему писати, скільки вони самі витрачають на місяць. Більшість тих, хто публічно критикує нову мінімальну з/п у 3200 грн на місяць – за один день витрачають більше на свої потреби і забаганки. Майте совість – не тільки вам треба годувати своїх дітей.

Одначе, особисто мене понад усе зачепило те, що партія Тимошенко “Батьківщина” не дала жодного голосу за створення Експортно-кредитної агенції (ЕКА). Такі пустодзвіни тягнуть країну до прірви бути сировинним придатком цивілізованого світу. Без потужного розвитку експортної галузі – у нас ніколи не буде реального розвитку економіки, нормальних зарплат і пенсій, нормальних умов для національного виробника, не буде нових робочих місць. Хай би повідсихали руки тих, хто у парламенті голосує проти України і проти українців! Бо вони думають про вибори і політичні дивіденди. Знаєте, мій улюблений дідусь Черччиль влучно казав про таких: знаєте, чим державний діяч відрізняється від політика: політик думає про наступні вибори, державний діяч – про наступні покоління. У мене все".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...