Хочуть годувати окупантів: Колектив хлібозаводу в Харківській області закликав Порошенко відновити економічні зв'язки з Росією

Колектив хлібозаводу в Харківській області закликав Порошенко відновити економічні зв'язки з Росією

Працівники Лихачовського комбінату хлібопродуктів, який розташований в Харківській області, направили президенту України Петру Порошенко лист з проханням відновити зв'язки з Росією, повідомляє сайт "Вести".

У своєму зверненні колектив відзначає, що на заводі працює 2 тис. Співробітників, але через перерваних торгових відносин з РФ доводиться скорочувати штат і зменшувати податкові відрахування в бюджет.
"Виходячи з цього, колектив нашого підприємства благає вас, президент, відновити втрачені економічні зв'язки з Російською Федерацією аж до встановлення зони вільної економічної торгівлі", - сказано в листі.

Продукцію комбінату зараз доставляють в Харківську, Полтавську, Сумську, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську і частково Київську області !!! Думаю СБУ слід перевірити власників і керівництво цього хліб-заводу на сепаратизм.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ отримають другу батарею новеньких німецьких ЗРК Skynex: Що це дасть Україні

середа, 1 травень 2024, 5:58

Компанія-виробник ЗРК Skynex повідомила про початок випуску двох батарей в грудні 2022 року. На виконання замовлення знадобився один рік. . Україна незабаром отримає другу батарею ППО Skynex, але це не означає, що у ЗСУ суттєво зросте кількість засобі...

Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі, - Олександр Кочетков

середа, 1 травень 2024, 0:30

"Почастішали інформаційні вкиди про наступ на Сумську та Чернігівську області, який ворог начебто планує. Лунають побоювання, що це буде повторення початку повномасштабного вторгнення у 2022 році з катастрофічними наслідками. Інформую про те, що знаю",...