Ходорковський чи Коломойський? "Опозиційний" телеканал може отримати нового інвестора (фото)

Дмитро Носиков, нещодавно призначений на посаду генерального продюсера телеканалу NewsOne, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook залишив повідомлення, що викликало неоднозначну реакцію на медіа-ринку.

Свій пост Носиков розмістив після переговорів в Женеві з "певним дуже сильним візаві". Згідно з усіма наступними коментарями, NewsOne може перейти під вплив Ходорковського або Коломойського.

"Виходить! Важкі переговори, складний, дуже сильний візаві, експерти найвищого рівня й п'ять годин аргументів, доказів, референсів і переконань в тому, що Український інформпростір – це поле бою, на якому вирішується майбутнє Європи. Ми домовилися! Процес запущено! Телеканал NewsOne отримає унікальну можливість рухатися далі, рости і якісно змінитися! Потираю руки в передчутті...!», – написав він, зазначивши в статусі "почуваюся натхненно" у Женеві.


Топ-менеджмент компанії знаходиться на стадії переговорів з потенційним покупцем або інвестором каналу. Для забезпечення процесу на канал для консультування і аудіювання зайде компанія «Шательман і партнери». Дану інформацію також підтвердив Михайло Шательман.

Один з власників компанії – Михайло Шательман, громадянин Ізраїлю, якого ЗМІ пов'язують з ініціатором Open Russia Михайлом Ходорковським і медіа корпорацією News Corp inc. (CNN), в інтересах яких Шательман консолідував ряд успішних ЗМІ в Прибалтиці. Дану інформацію опублікував латвійський ресурс TVNET.lv.

При цьому, за даними джерел, Носиков міг зустрічатися в Женеві з олігархом Ігорем Коломойським, який може стати тим таємним інвестором, про якого поки замовчують на телеканалі. Коломойський після ситуації з націоналізацією Приватбанку і тиском на телеканал 1+1 може бути зацікавленим в зміцненні своїх медіа позицій. Власник Newsone Євген Мураєв підтвердив, що веде "ряд переговорів", але повідомив, що забобонний, і тому не буде до факту остаточної "домовленності про що-небудь" повідомляти подробиці.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...