Холод повертається? Синоптики озвучили невтішний прогноз погоди для українців

Метеорологи обіцяють, що квітень буде холодний.

Ілюстрація. Фото: Depositphotos

В першій декаді середньодобова температура повітря в квітні ледь перевищить позначку в 0 градусів, повідомляють Патріоти України.

Що ж стосується третьої декади місяця, середньодобова температура буде вище +5 градусів, розповів директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

За словами метеорологів, квітень буде зразково-показовим, без "сюрпризів".

Справжнє тепло прийде в Україну в середині місяця, тоді ж очікуються грози, суховії і пилові бурі.

"Квітень в Україні почнеться з високих температур і сонячної погоди, але вже починаючи з другої декади можуть наступити нетривалі заморозки. У ці дні температура вночі може опуститися до -1 градуса. Після стовпчик термометра знову поповзе вгору до +10 градусів і вище", - говорить Кульбіда.

У той же час народний синоптик Леонід Горбань передбачив "сирий" рік. Квітень ж стане винятком. Він буде прохолодним і сухим.

На великодні вихідні, 7-9 квітня, температура повітря по країні буде коливатися в межах + 2 + 8 градусів тепла, на півдні стовпчики термометрів піднімуться до + 12 + 15. На півночі і заході очікуються дощі.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів