"Хорошо наваляли в ответ": Волонтер про українських бійців, які в бою розігнали ворожі ДРГ

Бойові зіткнення сталися вночі на Дебальцевському напрямку.

Фото: Facebook

Українські військові сьогодні вночі вступили у бій з ворогом на Дебальцевському напрямку. Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі було дуже неспокійно на всіх позиціях 54-ї бригади на Дебальцевському напрямку. Було все: Мінометний обстріл наших передових позицій і прикриття спроби заходу декількох груп ДРГ противника, обстріл з ручних гранатометів, підствольних і АГС, робота снайперів, кулемети, автоматична зброя різного калібру", - пише волонтер.

Він також повідомив, що сьогодні вночі піхота 1-го, 2-го і 3-го батальйонів 54-ї бригади, змушені були вступити в бій.

"Наші хлопці, витримавши паузу, підпустивши супротивника ближче, так добре наваляти у відповідь, що всі ДРГ змушені були відступити і майже відразу за ними припинився обстріл. У нас всі живі і навіть не поранені", - написав Мисягін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...