Хотіли "русского мира": "Так и хочется спросить крымчан: вы совсем дураки?" - Сергій Талк

Шляхом великих зусиль росіяни проклали кабель до Криму. Шляхом мільярдних витрат колись побудують Керченський міст. А досягнуть при цьому лише того, що і раніше було в українські часи - дорога на материк і постійне електропостачання.

Ілюстрація:e-news.pro

"Путём больших усилий, причём не с первого раза, россияне проложили кабель в Крым" - пише у своєму Facebook блогер Сергій Талк, передають Патріоти України, продовжуючи:

Путём ещё больших усилий и миллиардных расходов и бесконечных переносов они когда-то всё же построят Керченский мост. А достигнут они при этом всего лишь того, что и раньше было в украинские времена - дорога на материк и постоянное электроснабжение.

И то через несколько лет. А большего никто и не обещает. Так и хочется спросить крымчан: вы совсем дураки?

А баба Люба кстати живёт сейчас в Краснодарском крае. В Крыму цены на продукты стали ей не по карману. А пенсия грошовая.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...