Хроніки недонаддержави: Російська сім'я 10 років живе в цистерні

Бочку сім'ї купили родичі за 50 тисячі рублів (близько 21 000 гривень).

У Ямало-Ненецькому автономному окрузі Росії сім'я з 2009 року живе в бочці. Про це написав у своєму Twitter написав користувач Володимир Матов, передають Патріоти України.

Бочку сім'ї купили родичі за 50 тисячі рублів (близько 21 000 гривень). "На Ямалі сім'я з 10 чоловік з 2009 року живе в бочці, яку їм купили родичі за 50 тис. рублів. А до цього жили в тундрі просто в чумі. З 2005 року стоять в черзі на житло. А як ще повинні жити люди на землі з якої качають газ? "- йдеться в пості."ЖКГ люди з бочок платять справно?)", "Я сам з Ямалу, запевняю, в місті Салехард це масове явище!", "Це вони будують папелац, щоб полетіти на*уй з Росії майбутнього", "Капсульне житло від русского мира", Скоро вибори. До них приїдуть і ще раз пообіцяють дати житло. Тільки не відразу. Потім, після виборів, може бути дадуть", - пишуть коментатори.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...