"Християнський сатанізм" у всій красі: Гундяєву подарують "православний" смартфон за 1,5 млн (фото)

У країні, де кожен день помирають пенсіонери і діти від нестачі ліків і навіть нормальної їжі, це не православ'я, а неприкритий сатанізм.

"Владыко, у вас такой дорогой телефон, дайте хоть 100 рублей, кушать нечего...". - "Ты, бабка, молись лучше - видишь, какой телефон намолил себе. И ты молись!".

Коли прочитав цю новину, згадав старий добрий анекдот "Хто зіпсував повітря в автобусі? - Той, хто голосніше кричить про це". Те ж саме у релігії та патріотизмі. Чим більше людина кричить, яка вона віруюча або яка вона патріотична, тим менше вона взагалі знає про ці поняття.

Як на мене, то називати речі за таку ціну (1,5 млн або 380 тисяч) православними - просто гидко і мерзотно. У країні - росії - де кожен день помирають пенсіонери і діти від нестачі ліків і навіть нормальної їжі, а чоловіки - від серцевих нападів до 40 років, то це не православ'я, а неприкритий сатанізм. Хоча ні, сатаністи так не роблять - вони більше жертвують на благодійність і більш скромні.

P.S. Не дай Боже нам скотитися до їхнього рівня. А для цього, дорогі друзі, нам треба бути більш уважними до себе, і якщо критикуємо рашу, то щоб за декілька років у нас не було те ж саме. Бо на превеликий жаль, можновладці усіх країн не дуже відрізняються один від одного. А ось духовність народу і проявляється у тому, наскільки ми готові переступити через моральні принципи, щоб стати такими ж заможними як патріархи та президенти.

А ще, сподіваюся, що Кирилу вистачить мозоку не прийняти цей смартфон у подарунок.

Щиро ваш, о.Лука Радванський.

Тепер сама новина:

"Московскому патриарху Кириллу подарят эксклюзивный смартфон, который выпущен ко дню Крещения Руси. "Хотим первый преподнести патриарху. Сейчас по официальным каналам Патриархии сделали запрос, как это сделать. На следующей неделе планируем провести освящение нескольких первых телефонов в Москве", - сообщили в компании Gresso, которая выпустила православный гаджет, сообщает "РИА-Новости".

Отмечается, всего выпущено 988 моделей православного смартфона (по году Крещения Руси). Телефон в стандартной комплектации стоит 380 тысяч рублей, в то время как версия с бриллиантами - 1,5 миллиона рублей, но всего выпущено 33 единицы улучшенной версии с бриллиантами".

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...