​Хто задає в країні рівень політкультури: Стало відомо, кому Порошенко зробив зауваження за матюки під час проголошення у Раді запровадження військового стану

Парламент – це говорильня, апріорі. Однак з часів падіння диктатури Януковича дехто відчув себе «пупом Землі», причому у стилі російського «шансон». – Для когось це і є бажаний рівень свободи. – Адже «еліта».

26 листопада на позачерговому засіданні Ради перед голосуванням за введення воєнного стану між президентом Петром Порошенко і одним з нардепів відбувся вимушений діалог. Як сказав журналіст, при виступі у Раді Януковича от би якась депутатська душа спробувала щось «вякнути». – Але ж у нас перемогла ось й така «демократія» - можна продемонструвати таким чином свою «крутізну» перед головою держави, зазначають Патріоти України.

Відео з інцидентом радо опублікував у Facebook нардеп Віталій Купрій. І ось чому. Саме його президент просив не матюкатися. Перепалка виникла, колись Порошенко говорив про зусилля уряду щодо захисту України.

«4,5 року українські воїни, українська армія, український громадянин-платник податків, українська влада, український парламент, український уряд і український президент роблять все можливе задля того, щоб захистити рідну землю ...», - говорив Порошенко, після чого Купрій вигукнув з місця: «Інвестує в Росію!». На що Порошенко перервався і відповів йому: «Помовчіть!».

У цей момент чути, як нардеп каже: «... Давай я сяду там, де я хочу! Так мені пох*й! ».

Після цього Порошенко знову перервав свою промову і сказав: «Ви можете не матюкатися в парламенті? Ви виявляєте таку культуру! Я сподіваюся, що це не Самопоміч? Тоді вибачте".

Треба думати у слуги народу при випвдковому інциденті випадково був включений на відеозапис власний Айфон. Адже воєнний стан - завжди треба бути готовим для контакту з ворогом. Тобто війна-війною, а піар передусім. І головне - до "діда Лук'яна" не кинуть - не ті часи. Отже хамити Головнокомандувачу "святе діло", за таких обставин - "жопоблок" має давати "почьотного члєна". Зсісно ліпіцькі фабрікі, звісно запроданець, звісно продав Україну, проголошуючи воєнний стан проти росії. - Логіка "залізна", але навіщо матюкатись в ефірі на всю Україну? Певно дуже хочеться слави, а на стільці записних "борців зі злочинним режимом" під світом рамп не пробитись... От така трагедія парламентського інтелигента, доводиться самого себе розкручувати через матюки на епохальній події. Принаймні в історію вже вляпався, колись і про нього напишуть.

Для ПУ Лесь Лісовик

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...