Хто ж отруює росіян: Путін заявив про іноземні сліди у масовому отруєнні в Іркутську

Ворогів вже настільки багато, що скоро заснують конкурс "Ворог року".

У Москві, Путін коментуючи одну з головних тем яка бентежить багатьох росіян, а саме "Боярышник", повідомив про наявність іноземного сліду в походженні алкогольного сурогату, що став причиною отруєння. "Ряд громадян іноземної держави організували роботу по створенню препаратів для очищення ванн і використовували спирт, який є отрутою" - вважає кремлівській Карлик.

Не ставши уточнювати, про яку саме державу йде мова (незрозуміло чому). Раніше раша одразу волала як скажена що її хочуть знищити, зараз обережно натякає про це. Як на мене це прояв відчаю, вони стільки ворогів собі нажили що губляться у здогадках хто саме завіз отруту.

Опублікував: Церковний Цинік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...