Худих годують безкоштовно: У китайському ресторані придумали цікавий рекламний хід (фото)

Відвідувачі мають протиснутися через вузькі металеві решітки, встановлені на вході в заклад.

Вхід у ресторан. Фото: uainfo.org

Один з ресторанів в китайському місті Цзинань пропонує відвідувачам безкоштовну їжу і пиво, якщо вони зможуть протиснутися через вузькі металеві решітки, встановлені на вході в заклад, повідомляють Патріоти України.

Власник закусочної Чжао Ланг придумав такий хід не тільки для того, щоб залучити клієнтів, але й нагадати їм про дотримання дієти і необхідність стежити за своєю вагою.

На вході в ресторан встановлені металеві решітки з різною шириною. Наприклад, тому, хто зуміє протиснутися в найменший проміжок в 15 см, гарантовані безкоштовні страви і пиво протягом усього вечора.

Наступний рівень складності становить 18 см - клієнтові, що протиснувся через цей вузький отвір подадуть безкоштовно п'ять сортів пива.

Клієнтам, які зможуть «вписатися» в третій проміжок в 25 см, буде подано одне безкоштовне пиво.

Наступні «двері» шириною 30 см не пропонують знижку, але повідомляють: «Ваша фігура в межах норми, ви не повинні просити більше».

А останній прохід, який, за словами власника Чжао Ланга, є «дуже широким», задає клієнту питання з натяком: «Ви впевнені, що повинні пити пиво?»

Такий хід привернув до ресторану безліч відвідувачів: щовечора біля входу в заклад вибудовується величезна черга бажаючих спробувати свої сили і поміряти фігуру, а також отримати безкоштовні напої.

До речі, як стверджує власник закладу, щодня хоча б одна людина проходить через найвужчий прохід в 15 см, і всі вони - жінки.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...