"Хвилинка скунс-активізму": На нараді у Луценка у першому ряді сиділи екс-регіонали (фото)

На нараді у Генпрокуратурі у першому ряді сиділи екс-регіонали Юрій Мірошниченко та Антон Яценко. Про яких можна розповісти багато чого цікавого.

Юрій Луценко може пояснити присутність екс-регіоналів? Фото: Политрада.

"Хвилинка скунс-активізму. Подивіться на несамовиту боротьбу з корупцією у виконанні генпрокурора Луценка", - пише журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України та пропонують і вам подивитись на цікаве фото, яке виклав у мережу журналіст.

Це фото з наради в ГПУ. В перших рядах слухають виступ генпрокурора відомі борці з корупцією:

1. Антон Яценко - король корупційних оборудок "Тендерної палати".

2. Юрій Мірошніченко - вірний служака режиму Януковича, любитель росії, при цьому, власник маєтку в Каліфорнії за 3 млн.$.

Нинішня влада з цими діячами останні 20 років просто регулярно міняється місцями "зал-президія", і це називається "боротьба з корупцією". Вам це не подобається? Ах, ви смердючі скунси!

Інший журналіст, Олексій Братущак, відреагував на пост колеги таким чином:

"Журналіст: Чому вони не сидять?

Генпрокурор: Сидять. На нарадах в Генпрокуратурі у перших рядах.

Журналіст Дмитро Гнап звернув увагу, що на нараді у Генпрокуратурі у першому ряді сиділи екс-регіонали Юрій Мірошниченко та Антон Яценко. Дмитро забув вказати ще одного поважного гостя Юрія Луценка - Віталія Барвіненка.

Чим цікавий цей гість Луценка? Був тушкою, голосував за закони 16 січня... На фото "зі стрічками" він сидить посередині між одеситами-регіоналами Костусєвим та Марковим. Ну той що, хто з регіоналів не носив цю стрічку? Їх же змушував особисто Янукович? Можливо...

Але не в кожного регіонала помічника затримували за сепаратизм. А от Барвіненку "пощастило". БІльше того, самому Барвіненку одеські журналісти закидали посередництво у створенні "Народної ради Бесарабії", казали, що нардеп був посередником свого помічника, якого затримали за статею "сепаратизм". А тепер цей Барвіненко приходить в Генпрокуратуру не на допит, а послухати: що цей Луценко розкаже нам сьогодні?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...