"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається.

Юрій Бутусов. Фото gordonua.comУкраїні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов., пишуть Патріоти України.

"Хитати човен" для українців це не спосіб перевернутися і потонути, а єдина можливість прискорити її рух. І поки капітан, шкіпер і інші не вкажуть курс, не організують екіпаж, і не піднімуть вітрила, човен будуть качати", - відмітів він.

На думку журналіста, тільки "розгойдуючи човен" люди відчувають, що у неї є двигун і що вони є її командою. "У бурхливому морі боятися треба не тих, хто качає, і не того, що все хитається - боятися треба втоми від веслування і того, що човен втратить рух", - підсумував Бутусов.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...