КіноМова: українцям пропонують вивчати англійську по культовим фільмах

Сервіс є абсолютно безкоштовним.

Кияни Назар і Наталія Бартосік створили сервіс "КіноМова", який допоможе українцям навчитися говорити по-англійськи з допомогою культових фільмів.

Поки сервіс працює в тестовій версії - доступно всього 16 фраз з 15 фільмів, але якщо користувачам сподобається ідея, розробники обіцяють запустити проект повноцінно.

Сервіс орієнтований на людей, які тільки починають учити англійську і яких лякають традиційні методи вивчення мови. В даному випадку, однак, англійська подається не у вигляді друкованих слів і текстів, які необхідно зазубрити, а у вигляді уривків з відомих голлівудських і британських фільмів, що дозволяє бачити конкретні життєві ситуації, відчувати емоції акторів і чути різні діалекти. А головне, що фрази з фільмів регулярно зустрічаються в повсякденному житті, на відміну від абстрактних слів і текстів в традиційних підручниках.

Автори проекту вважають, що вивчення мови максимально наближеного до реального життя є ключовою умовою його ефективного засвоєння. Сервіс повністю безкоштовний і буде залишатися таким. Втім, автори вони не виключають, що в майбутньому можуть з'явитися і якісь платні бонуси.

В останный версії сервісу буде більше 400 фраз з понад 100 фільмів, які повинні забезпечити базовий словниковий запас повсякденної лексики. Також в планах авторів - дозволити користувачам озвучувати фрагменти фільмів власним голосом, щоб практикуватися в вимові.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...