Кіт-шпигун стежить за тобою: Мережа шаленіє від оптичної ілюзії з твариною (відео)

На оголошенні фото кота "оживає" та "спостерігає" за оточуючими.

Ілюстрація. Фото: reins.com.uaДнями в мережі з’явилось курйозне відео, в якому користувач показав оголошення про пропажу кота від власників тварини. Через нерівну поверхню, на яку наклеєне оголошення, здається, що кіт слідкує за поглядом людини, повідомляють Патріоти України.

Оптична ілюзія і справді вражає, оскільки при погляді на зображення здається, що тварина стежить за людьми. Хазяїни чотирилапого російською мовою попросили передзвонити в разі виявлення кота.

"Ймовірно, врятувався від Азкабану чи щось", – йдеться у підписі до відеоролику.

Курйозне відео лише за добу переглянуло більше 200 тисяч користувачів YouTube. Люди коментують, що фото кумедного кота "оживає" і "спостерігає" за ними.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...