Клялися зі сцени жертовному народу: Держдеп у річницю Майдану звернувся до української влади

Держдеп закливав подвоїти зусилля, щоб виконати обіцянки, озвучені на Майдані.

Хода родичів загиблих активістів Майдану в результаті масових розстрілів (фото:daily.rbc.ua)У річницю Революції гідності Державний департамент США закликав Україну подвоїти зусилля у проведенні реформ. Відповідна заява розміщена на сайті відомства (state.gov), повідомляють Патріоти України.

"Чотири роки тому на центральній площі Києва - Майдані Незалежності - усі верстви населення України зі всіх регіонів країни об'єдналися, вимагаючи від влади визнати вибір приєднатися до Європи...

Україна зробила важливі кроки протягом останніх чотирьох років. Але треба зробити ще більше, щоб виконати обіцянки, озвучені на Майдані, та реалізувати весь потенціал України. США закликають українських лідерів подвоїти зусилля в реалізації глибоких, всеохоплюючих та своєчасних реформ, необхідних для побудови стабільної, демократичної, процвітаючої та вільної країни, якої заслуговують українці", - ідеться в заяві.

У Держдепі нагадали, що Небесна сотня віддала життя за мрію про кращу Україну. І наголосили, що США стоятимуть поруч із Україною, яка бореться проти російської агресії.

Чотири роки тому в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції гідності. 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули понад сто осіб, більш як тисяча дістали поранення, сотні заарештували та піддали тортурам.

Скріншот статті (state.gov)


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...