Кліп про Гіві і Моторолу на пісню Чічеріної заблокували на YouTube

Щоб користувачі та відвідувачі YouTube більше не бачили Гіві та Мотороли, кліп Чічеріної заблокували.

Чічеріна. Фото styler.rbc.ua

На відео хостингу YouTube заблокували кліп російської співачки Чічеріної, яка підтримує терористів на Донбасі і присвячує їм пісні, інформують Патріоти України з посиланням на Styler.

Так, видалений ролик на пісню "Рвать", який вийшов після смерті бойовика Гіві. Відеокліп заблокований через заяви про порушення авторських прав, отриманого від "Радіо Свобода". У відеокліпі Юлії Чічеріної використані фрагменти відеозаписів з ватажками бойовиків "ДНР" Гіві і Моторолою (Арсеном Павловим). Як раніше писав Styler, обидва ці бойовика вже мертві.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...