​Клоун, алкоголик и барыга-недоучка - терорист Безлер охарактеризував "главу ДНР" Захарченка

Один з найвідоміших екс-ватажків горлівських бойовиків Ігорю Безлер (позивний "Біс") накинувся на Захарченка через останні події у Горлівці.

Ігор Безлер

Про це йдеться на сторінці дружини "Бєса" Анжеліки Шутенко-Безлер в соціальній мережі "ВКонтакте", повідомляють Патріоти України з посиланням на apostrophe.com.ua. Колишній ватажок бойовиків різко прокоментував "звільнення" з посади "мера" Горлівки Романа Храменкова і призначення "мером" Станіслава Кіма.

"То, что клоун Захарченко (продавец окорочков в генеральской фуражке и полковничьих погонах, геройски раненый своим телохранителем в пятку там, где бойцов ВСУ уже не было) вместе с такой падалью, как "Ташкент", в открытую набивает карманы, гробя промышленность ДНР, что наркоту можно купить в любой комендатуре в ДНР, просто позвонив туда и вызвать с дозой как шлюх по телефону, не знает только ленивый", - написав Безлер.

"А теперь ко всему "букету" добавляется то, что барыга - типа глава "республики", начал ставить на должности откровенных врагов. Ну конечно, что еще может придумать "вождь молодых "захарОвцев" барыга-недоучка, клоун Захарченко. Я выразил свою точку зрения. Для всех проплаченных любителей секты алкоголика Захарченко отвечу словами О. Джемаля: "Безлер к руководству республики относится презрительно..." - йдеться в повідомленні, на сторінці "ВКонтакте", в кінці якого стоїть підпис: І. Безлер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...