Кличко оголосив війну "героям паркування"

Трафік на вулицях Києва стане впорядкованим після вступу в дію нового закону про паркування.

В.Кличко. Фото: ЗМІУ вересні набуває чинності новий закон щодо реформування сфери паркування транспортних засобів, який допоможе впорядкувати трафік на вулицях Києва, повідомляють Патріоти України. Про це інформувала прес-служба столичного мера. Сам Віталій Кличко про це заявив в ефірі одного з телеканалів.

Багато паркінгів у Києві стоять порожні, бо більшість водіїв керуються логікою: чому я повинен платити, коли можу залишити свою автівку де завгодно і мені за це нічого не буде. За словами градоначальника, відсутність відповідальності за хаотичне паркування на вулицях міст призвела до критичної ситуації на дорогах.

"Зараз неправильно припарковані авто в багатьох місцях займають по дві смуги руху. Від цього – пробки на дорогах. Від цього – проблеми з трафіком. Водії не хочуть платити за парковку і кидають свої авто де завгодно. У вересні вступає закон в силу. І можу казати тільки одне: залишати свої авто в місцях, де це заборонено, буде достатньо дорого", – заявив Кличко.

На думку мера Києва, нові правила паркування змусять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема, паркуватися в належних місцях. Крім того, переконаний мер, ухвалення закону про паркування дозволить залучити інвестиції в будівництво нових паркінгів, в тому числі – перехоплюючих – на околицях міст, та наповнювати місцеві бюджети.

Нагадаємо, 27 вересня 2018 року набуде чинності Закон про реформування сфери паркування транспортних засобів, зміну правил паркування та евакуації.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.