Кмітливі китайці перші створили гнучкий планшет (відео)

Багато великих компаній уже не перший рік працюють над створенням гнучких пристроїв. У минулому році компанія Lenovo показала прототипи гнучких смартфона і планшета.

Інженери китайської корпорації протягом року працювали, щоб в цьому році на презентації Tech World 2017 представити вже не прототип, а робочий зразок планшетного комп'ютера, що згинається навпіл. Він працює під управлінням Android і вже зараз здатний переключатися між різними режимами в залежності від стану, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пристрій має кодову назву Folio. У розкладеному стані це 7,8-дюймовий планшет з роздільною здатністю дисплея 1920х1440 пікселів. Але якщо його скласти навпіл, то ви отримуєте 5,5-дюймовий смартфон. При цьому спеціальний механізм дозволяє зігнути дві половинки під будь-яким кутом.

Уже зараз згинається планшет пропонує кілька цікавих функцій. Наприклад, на кожній половинці екрана може бути запущений окремий додаток. Або ж ви можете запустити додаток камери і бачити себе на екрані, навіть коли знімаєте на основний модуль.

Відзначимо, що компанія Microsoft також працює над планшетом, який згинається навпіл. Не виключено, що в майбутньому це буде новий клас пристроїв. Більш того, недавно Lenovo показала концепт гнучкого ноутбука.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...