Кобзон обплювався по самі вуха

​Артисту Кремля не дають спокою націоналісти-бандерівці

Російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон, який є персоною нон грата в Україні, назвав ім'я особливо ненависної йому української зірки.

Як з'ясувалося в інтерв'ю з «КП», це відома своєю патріотичною позицією співачка і колишня учасниця «Євробачення» від Росії Анастасія Приходько, повідомляють Патріоти України.

«Думаю, що, якщо горезвісне «Євробачення», в якому беруть участь «виконавці»типу Приходько, проведуть в Києві без Росії і ми не дамо їм можливість познущатися над нашою країною, буде правильно», - заявив Кобзон, відповідаючи на питання про доцільність бойкотування конкурсу.

Артист вважає, що не варто давати привід «бандерівцям» глумитися над його країною.

«Це не творчий конкурс, це створений американцями і Євросоюзом комерційно-політичний конкурс. І давати привід націоналістам-бандерівцям русофобствувати і кепкувати з приводу Росії я б не став. Плювати на них 300 раз!»- сказав перший заступник голови комітету Держдуми з культури.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...