Кофе нужно пить, пока он не остыл, чтобы он не утратил свой вкус. Также и с музыкой - сэр Энтони Хопкинс (видео)

​Все начинается с мыслей: создайте счастье в своей голове, и оно обязательно станет реальностью Сэр Энтони Хопкинс слушает вальс, который он написал 50 лет назад!


Обладатель "Оскара" Сэр Энтони Хопкинс прежде чем стать актёром, был музыкантом. 50 лет назад он написал вальс, но был слишком застенчив, чтобы озвучить его. Пока не встретил нидерландского скрипача и дирижёра André Rieu. Смотрите на реакцию Хопкинса. Он самый счастливый человек на Земле.


Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...