Кого Порошенко готує собі в наступники: Політолог вважає, що вже час, і розмірковує над кандидатурою

Якщо відбудуться дострокові вибори, Порошенко може готувати собі наступника. Наприклад, Юрія Луценка.

Фото: liga.netПро це розповів політолог Михайло Басараб, повідомляють Патріоти України.

Якщо Порошенко і наважиться піти на вибори, то вибере такий момент і обставини, коли матиме високий шанс зберегти посаду. Поки має занизькі рейтинги.

З іншого боку, може готувати собі заступника. Наприклад, Юрія Луценка.

Це наслідок його політики. Адже усі позитивні зміни, які маємо в Україні – це результат спільних зусиль громадянського суспільства, урядів, парламенту і президента. Але не його особисто. Хоча усі зрушення Порошенко заносить у свій актив. Та вони могли б бути масштабнішими, була б його політична воля. Хоча він і не найгірший з можливих лідерів.

За три роки президенства, Петро Порошенко так і не зміг побороти корупцію, покарати режим Януковича і його поплічників та дати відсіч російській агресії. Саме цього від нього чекали виборці, вважає експерт:

"Рівень корупції досі залишається високим. Антикорупційну реформу підмінили створенням нових антикорупційних інституцій. Як результат, чвари між відомствами і майже нульовий результат. Позиція влади щодо російського вторгнення і Володимира Путіна непослідовна. А Мінські домовленості передбачають поступки Росії і її маріонеткам. Говорячи про їх безальтернативність, Порошенко погоджується з тим, що конфлікт на Донбасі внутрішній. Його прорахунком є і толерування злочинного угруповування Януковича".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...