Колдобин замало: Укравтодор встановить на в'їздах у міста обмежувачі швидкості

В "Укравтодорі" запроваджуватимуть інженерні рішення для зниження швидкості на в'їздах у населені пункти.

Фото: epravda.com.uaПро це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України, передають Патріоти України.

"Traffic calming measures - це комплекс заходів в країнах Європейського Союзу, спрямований на примусове зменшення швидкості водіїв на в'їздах у населені пункти. В Європі такі заходи безпеки добре себе зарекомендували, адже проїхати обмежувачі руху зі швидкістю понад 60 км/год неможливо", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі відзначили, що на відміну від "лежачих поліцейських" Traffic calming measures не має негативного впливу на технічний стан автомобіля.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...