Коли нова, стікаюча кров’ю країна нарешті переможе стару бидлячо-ментовську? - волонтер про хабарі на дорогах

На стаціонарному міліцейському блок-посту “моя нова атестована поліція” зупинила водія, той звично поліз у бардачок, дістав кілька купюр і на очах у ошелешених людей у маршрутці віддав поліцейському.

Хабарництво нікуди не зникло. Фото: visnyk.lutsk.ua.

"Їхала сьогодні з Києва до Вінниці у маршрутці. Сіла поряд з хлопчиком у військовій формі. Він мовчки заплатив 150 грн. Водій без докорів сумління і без питань гроші взяв. Уже під час поїздки я помітила , що хлопчик таки з АТО, старенький вилинялий піксель , шеврон ЗСУ, протиосколкові окуляри , старенька, пошарпана, але міцна Сігма ( ми, волонтери, такі речі впізнаємо)", - написала Таїса Гайда на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

В маршрутці, де було напихано аж 18 пасажирських місць, усі сиділи як шпроти в банці. Якась саморобна конструкція, яку водій чомусь називав кондиціонером, просто гуділа і розганяла гаряче повітря, тому пасажири попросили вимкнути.

На стаціонарному міліцейському блок-посту “моя нова атестована поліція” зупинила водія, той звично поліз у бардачок, дістав кілька купюр і на очах у ошелешених людей у маршрутці віддав міліціянту у новесенькій салатовій жилетці , який його зупинив. і одразу маршрутка поїхала далі. Один с пасажирів запитав: “Що знову беруть?”
-” Ага,кожного дня,- відповів водій, кажуть що тільки шефу в день їм потрібно 1 000 здати”.

Хлопчина у військовій формі, який сидів поряд, опустив голову, а мені стало невимовно соромно за те, що відбулось на його очах. Так ось, пане начальнику ГУНП у Вінницькій області та пане керівнику СБУ у Вінницькій області, вважайте це моєю офіційною заявою. Я хочу знати:

1. Чому після переатестації, двох років війни і Майдану сьогодні приблизно о 17:30 на блок посту Махнівка ( колишне Комсомольське) міліціянти відкрито беруть з водіїв хабарі просто на очах у 18 пасажирів?

2. Я хочу знати прізвища поліціянта в салатовій жилетці, який брав гроші і прізвища усієї зміни.

3. Я хочу знати прізвище їх безпосереднього шефа, якому вони мають кожного дня здавати 1 000 грн.

І я хочу знати, чому водій мікроавтобуса Фольксваген номер СА 8617 АН без будь-яких докорів сумління взяв гроші з АТОвця і легенько віддав міліціянтам у вигляді хабаря? І я хочу знати, коли бля@дь нова, стікаюча кров’ю країна нарешті переможе стару хабарницьку бидлячо-ментовську?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...