Коли в нас почнуть виводити із ВР проросійських? У Хорватії депутат стрімив в Facebook "чудеса пластичності", поки його виносили з парламенту (фото)

У Хорватії депутатів опозиційної партії Živi zid Івана Пернара та Івана Синчича силою вивели із залу засідань парламенту після того, як вони відмовилися зробити це на вимогу спікера.

Про це повідомляють Патріоти України з посилання на видання Vecernji list.

Варто зазначити, що весь процес виведення Пернара із залу засідань Сабора (хорватського парламенту) транслювався в прямому ефірі на сторінці депутата в Facebook. "Ось це демократія, ось ХДС (Хорватська демократична співдружність – правляча партія), ось їх політика свободи слова і демократія, методи їх!" - кричав депутат, коли охорона буквально виносила його з зали.

У той же час в хорватському парламенті стверджують, що із залу засідань вивели ще одного депутата-опозиціонера Івана Синчича. Інцидент стався під час обговорення ініціативи про позбавлення імунітету двох депутатів Божі Петрова і Миро Буля, щоб почати проти них кримінальну справу за наклеп. Обговорення переросло в серію взаємних звинувачень політичних супротивників. Спікер намагався взяти під контроль ситуацію і робив зауваження учасникам дискусії; коли його не почули, він попросив охорону про допомогу. Варто зазначити, що Іван Пернар відомий своєю жорсткою опозицією до НАТО, також він неодноразово висловлював проросійську і антинатовську позицію.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу - Жорін

середа, 8 травень 2024, 22:04

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "У 2022 році ми побачили несучасну росі...

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...