Коли в Україні випаде перший сніг: Синоптики озвучили прогноз

Чекати першого снігу і морозів залишилося вже недовго?

Перший сніг в Україні пройде вже на початку листопада місяця, а сильні морози вдарять з кінця січня. Синоптик Леонід Горбань розповів, що у листопаді плюсова температура буде чергуватися з мінусовою весь місяць інформують Патріоти України.

"Перший тиждень листопада порадує плюсовою температурою, вдень близько 7-9 градусів. Після 7 числа очікуються заморозки до 2-3 градусів нижче нуля. До 23 листопада будуть постійні перепади температур - три дня морозів і три дні тепла буду чергуватися. Далі, до кінця місяці, температура почне знижуватися - 7-12 градусів. Єдине, що в останні дні стовпчики термометра піднімуться вище нуля", - розповів він.

Грудень очікується з ще більшими перепадами, говорить народний синоптик. "Перші дні місяця зустрінуть нас мінусовою температурою в межах 2-4 градусів, після прийде потепління до +5 градусів тепла. Така температура коливатиметься майже до кінця грудня, з невеликими заморозками. І тільки 28 -31 числа повернеться мороз до 6 градусів", - сказав Горбань.

За опадами в грудні місцями очікується дощ з мокрим снігом, а по справжньому засніжить в України з 28 грудня, і сніг затримається навіть на Новий Рік.

"1 січня очікується мінусова температура до 6 градусів зі снігом. Через кілька днів і до середини місяця буде плюсова температура до 4 градусів. Далі буде відбуватися поступове похолодання. Найсильніших морозів варто очікувати з 22 січня до -25 градусів", - заявив синоптик.

За словами Горбаня, лютий місяць обіцяє придавити морозами. "Місяць почнеться морозами 12-14 градусів, а до 10 числа температура впаде до - 25 градусів. Через два дні морози ослабляться до 23 лютого, температура коливатиметься в межах 5-7 градусів. У кінці місяця плюсова температура буде чергуватися з мінусовою", - каже він.

Синоптик не радує прогнозом і на березень, за його словами в перший тиждень березня очікується до 14 градусів морозу, і навіть в 20 числах місяця будуть легкі заморозки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...