Колишня коханка Нємцова розбагатіла і придбала 4 квартири в столиці

Ганна Дурицька, яка є головним свідком вбивства російського опозиціонера, здає їх в оренду

Головний свідок вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова Ганна Дурицька придбала чотири квартири у Києві. Про це свідчать дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, повідомляє ТСН, інформують Патріоти України.

Усі чотири квартири розташовані на проспекті Науки у Голосіївському районі столиці. Дві з них Дурицька придбала 17 листопада 2015 року, ще дві – 8 грудня 2016-го.

Ці квартири колишня коханка Нємцова здає в оренду. Сама вона живе у квартирі на Феодосійському провулку – гроші на це житло Дурицькій дав Борис Нємцов.

Журналісти декілька разів намагалася зв’язатися з Ганною Дурицькою, щоб з’ясувати, звідки у неї кошти на нерухомість у Києві, але вона уникає коментарів пресі.

Нагадаємо, Борис Нємцов був застрелений 27 лютого 2015 на Великому Москворецькому мосту в Москві. Відповідно до санкції Басманного суду, під вартою перебувають п’ять фігурантів кримінальної справи: ймовірні виконавці Заур Дадаєв, Анзор Губашев і їх ймовірні помічники Хамзат Бахаєв, Шадід Губашев і Тамерлан Ескерханов.

Єдиним свідком злочину була українська модель Ганна Дурицька, яка у момент вбивства була разом із Нємцовим.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...