Комусь дуже припікає: На Макрона готувався замах

У Франції заарештували ультра-правого націоналіста, який мав намір убити президента Еммануеля Макрона у присутності його колеги Дональда Трампа.

Фото: REUTERSЗвинувачення йому було висунуто ще в минулу суботу, 1 липня, а деталі по справі були оприлюднені сьогодні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mirror.

Зазначається, що 23-річний француз, ім'я якого не називається, був викритий після того, як спробував роздобути автомат Калашнікова через Інтернет. "Джерела серед правоохоронців у Парижі відзначили, що затриманий належить до праворадикалів і хотів убити Макрона, а також "темношкірих, арабів, євреїв і гомосексуалістів"", - зазначає Mirror.

Обвинувачений, виходець із столичного регіону Франції, планував скоїти вбивство президента Франції 14 липня на Єлисейських полях під час військового параду, що проводиться на честь національного свята - дня взяття Бастилії. Зазначається, що при спробі арешту він погрожував поліцейським кухонним ножем. Ще зброя була знайдена в його автомобілі. Джерела серед правоохоронців повідомили радіостанції RMC, що обвинувачений "психологічно нестійкий, але рішучий".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...