Конгрес США підготував законопроект про виділення Україні грошей на військові потреби

Кошти пропонується передати до 30 вересня 2017 року

Комітет з асигнувань палати представників Конгресу США підготував законопроект, який передбачає передачу Україні 150 млн доларів на військові потреби. Про це йдеться в тексті документа, передає УНН, інформують Патріоти України. У 2016 році ця сума становила 300 мільйонів.

Згідно з текстом документа, пропонується передати кошти до 30 вересня 2017 року. Цілі, на які спрямують ці гроші, включають в себе навчання українських військових, покупку обмундирування, а також летальної оборонної зброї.

Крім того, конгресмени готові направити кошти на різного роду підтримку, в тому числі армії і національних сил безпеки України.

За виконання законопроекту відповідатиме Пентагон спільно з Держдепартаментом. Палата представників конгресу проведе голосування вже 3 березня.

Як повідомлялося, американський посол Джеффрі Пайєтт анонсував чергову партію військової допомоги для України від США.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Криму знищили секретну базу разом з командуванням. Атакмс застав росіян зненацька - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 0:56

Україна вчергове завдала ударів по важливій інфраструктурі ворога, як у самій РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, ракети Storm Shadow знищили в Криму секретну базу ППО, а Атакмс в Луганській області знищив склад боєприпасів в глибокому т...

Вже кілька місяців нас заколисували повідомленнями високопосадовців, що навкруги Харкова вибудована оборона, - Зоя Казанжи

середа, 15 травень 2024, 0:30

"Влада бреше. Посадовим особам плювати на людей, їхні відчуття, почуття, на цивільних, на військових, на тих хто в окупації, хто завтра опиниться в окупації, хто загине сьогодні, завтра і гинутиме ще і ще", - пише журналістка та письменниця Зоя Казанжи...