Коп з Одещини готовий всиновити дітей, для яких він став "акушером" (відео)

Соціальна служба повідомляє, що жінка не робить спроб повернути своїх дітей .

Новонароджена дитина. Фото: 4vlada.com

На Одещині поліцейський Сергій Арешкін, який свого часу приймав у своєї сусідки по дачі екстрені пологи, тепер домагається, щоби вона забрала двійнят із будинку дитини. Хлопчик та дівчинка там уже півроку, зазначають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Коп став хрещеним батьком двійнят, а хлопчика назвали на його честь. Співмешканець матері Віталій Таран каже, що до зустрічі дітей все готове. "Ось ліжечко, візочок один, другий. Ось тут дитячі речі, бачите", - проводить він журналістів по хаті. Сергій Арешкін квапить матір забрати обох діток, бо відведені на це законом півроку спливають. Та ж їхати до міськради відмовляється – пояснює це страхом за втрату свого робочого місця та зневірою в тому, що соціальні служби повернуть їй Сергія та Софійку.

Тетяна Олару твердить, що працівники соціальної служби її постійно обманюють і змінюють вимоги. Натомість ті кажуть, що мати жодного разу навіть до воріт спецбудинку не підійшла. "Вона нічого не робить", - каже керівник служби у справах дітей Тетяна Єнакієва. Через конфлікт долю дітей вирішуватиме суд. Якщо він не стане на бік матері, або вона сама не захоче повертати своїх дітей – поліцейський готовий навіть усиновити своїх хрещеників.


Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...