Кожен святкує як вміє: Найпопулярнішi різдвянi тату (фото)

Тренди тату з новорічною тематикою, щоб пам'ятати про свої веселощі протягом року.

Татуюва́ння — зображення (малюнок) на шкірі живої людини та процедура його нанесення.

Татуювання – річ доволі таки дискусійна. Хтось готовий розфарбувати ледь не все тіло, інші ж, навпаки,вважають тату якщо не злочином проти свого тіла, то якимось відголоском кримінальних традицій. Ще один аргумент, який полюбляють противники тату, - це ризик зараження різними хворобами на кшталт гепатиту та можливість виникнення захворювань шкіри. Щоправда, багато лікарів та й самих майстрів сходяться на тому, що саме по собі татуювання загрози не несе. Головне, аби фарби були якісними, інструмент стерильним, а майстер – добросовісним. Та що б там не говорили, як показує практика, кількість шанувальників татуювання не зменшується. І Різдво знайшло своє відображення у цьому натільному розписі.

Досить популярними нині є кольорові та великі тату.

Косметологи придумали технологію видалення татуювань, після якої на тілі не залишиться жодних шрамів. Тепер замість болісної дермабразії, пілінга з використанням кислоти або хірургічного вирізання ділянок шкіри фахівці використовують так званий пікосекундний лазер.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: