"Кожного дня у сім’ї з’являлося нове кошеня чи цуценя, однак до ранку тварина не доживала": В Одесі вперше в історії заарештували чоловіка через масові вбивства тварин (відео)

Зловмисник знаходив беззахисних жертв за оголошеннями "Віддам в добрі руки".

В Одесі суд взяв під варту без права внесення застави зловмисника, підозрюваного у жорстокому поводженні з тваринами, передають Патріоти України.

Як повідомив радник голови поліції Одеської області Руслан Форостяк, це перший в історії України випадок притягнення до відповідальності особи за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.299 КК України (жорстоке поводження з тваринами). За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За даними місцевих ЗМІ, заарештований - голова сім'ї, яка спеціально "всиновлювала" бездомних котів та цуценят в Одесі, щоб потім знущатися над ними і вбивати. За словами зоозахисниці Лариси Якимчук, чоловік знаходив беззахисних жертв за оголошеннями Віддам в добрі руки.

"Це як наркотик – знущатися над тваринами. Кожен день їм потрібна нова жертва. Вони беруть кошенят, цуценят – при цьому люди самі приносять їх за оголошенням у добрі руки", - розповіла вона в інтерв’ю.

За її словами, кожного дня у сім’ї з’являлося нове кошеня чи цуценя, однак до ранку тварина не доживала. Зоозахисниця наголосила, що вбивства тварин відбувалися на очах у п’ятирічної дитини.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...