Крадії при владі: Саакашвілі розповів, як ДФС під виглядом реформ просунула нову корупційну схему

У Києві Центральне управління ДФС України затвердило перелік документів для отримання сертифіката походження виключно на горіхи, без якого тепер експортувати їх не можна.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:www.day.kiev.ua

Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі повідомив, що Центральне управління Державної фіскальної служби України затвердило нову корупційну схему під виглядом проведення реформ. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"17 березня Центральне управління ДФС України затвердило перелік документів для отримання сертифіката походження виключно на горіхи, без якого тепер експортувати їх не можна. Ось так запросто в Києві під видом реформ створюються нові корупційні схеми", - розповідає він.

Саакашвілі також заявив про це у відповідь на "проплачену статтю на Антикорі". За його словами, журналісти, які заявляють, що голову Одещини також хвилює тільки збільшення власного капіталу, "замість того, щоб писати про ці проблеми пишуть усяку нісенітницю".

Одеська митниця, за словами Саакашвілі, не затримує вантажі з горіхами на кордоні і не затягує процес оформлення, як поспішили заявити автори статті. Губернатор стверджує, що робить все можливе для спрощення цих процедур.

"Одеська митниця неодноразово заявляла і заявляє, що ми оголосили війну горіхової мафії, ми не затримуємо вантажі на кордоні, не затягуємо процес оформлення і робимо все можливе для спрощення процедур для громадян. Однак, за моєю інформацією, всередині прокуратури створено спецгрупу з метою нейтралізації наших спроб видалити горіхову мафію від корита.

На жаль, сьогодні у злодіїв ще є можливість прикриватися в цій війні законом і ім'ям України, але дуже близький той день, коли народ України поверне собі те, що належить йому по праву", - зазначив він.

При цьому Саакашвілі висловив надію, що скоро настане день, коли український народ зможе повернути собі все, що належить йому по праву, незважаючи на те, що поки що, на жаль, злодії ще мають можливість прикриватися в цій війні законом та ім'ям України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...