"Краплі крові і сечі вже виявляються на піджаках західних чиновників, і вони теж починають пахнути на весь світ російськими екскрементами", - Портников

Саме цей запах і є головна причина того, що російського прапору не буде на Олімпіаді.

Справжня ціна російських "перемог"... Ілюстрація: соцмережі.

"З російської сечею - як з російською нафтою. Всі знають, що ціна російських сортів - марки Urals - нижче ціни більш якісної марки Brent. Але в своїх розрахунках все одно чомусь орієнтуються саме на ціну Brent, підміняючи у власній свідомості і справжню якість, і справжню вартість російської нафти", - пише оглядач Віталій Портников у статті для espreso.tv, передають Патріоти України, та продовжує:

"Сеча російських спортсменів теж, начебто, нічим не відрізняється від аналізів їх суперників з інших спортивних команд - тільки ось є такою ж складною хімічною сумішшю, як нафта марки Urals. У нафти марки Urals не так вже й багато від високоякісної благородної нафти - але її можна продати і за отриману вигоду оплатити приготування «чесної» сечі, в якій не так вже й багато від сечі.

У російській реакції на рішення МОК найбільше вражає не те, що воно нарешті ухвалено - перед іграми в Ріо у комітету не вистачило сміливості, проте вистачило нахабства допустити на ігри фальшивосечовиків. А те, що рішення комітету, якому просто нікуди вже подітися перед обличчям тотальної картини російських підробок, сприймається як змова проти Росії, спроба «принизити» і «розтоптати».

Та ні, це не проти Росії влаштували змову. Це Росія влаштувала змову. Спочатку в Сочі - коли махлювали з сечею. Потім в Криму - коли махлювали з «ввічливими зеленими чоловічками» і «референдумом». Потім на Донбасі - коли махлювали з «протестами» і «добровольцями». Тому не потрібно прикидатися дрантям, як деякі російські спортсмени, що розповідають нам, що це все психопат Родченков, а вони просто мочилися в пробірки. Ні, це - сеча держави.

І вони діляться не на «чистих» і «нечистих», а на тих, хто попався і тих, кому вдалося уникнути викриття - але Олімпіаду було виграно. Всі в Росії прекрасно знають, що ніякого «повернення Криму до рідної гавані» не було, але була окупація і анексія – проте «Кримнаш». Всі в Росії прекрасно знають, що не було ніякої «російської весни», а були диверсанти на Донбасі, але вдалося дестабілізувати Україну і «покарати хохлів» за Майдан.

Росія купається у брехні, сечі і крові, ніби це нектар і амброзія - тільки весь інший світ бачить, що це брехня, кров і сеча. Бачать навіть ті, хто хотів би закрити очі і повірити в нектар і амброзію - тому вже не можна не бачити, тому що краплі крові і сечі вже виявляються на піджаках західних чиновників та політиків і вони теж починають пахнути на весь світ російськими екскрементами. Саме цей запах і є головна причина того, що російського прапору не буде на Олімпіаді".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...