Краса палаючих сердець: У п'яти містах країни запалили тисячі свічок (фото)

Акцію підтримали артисти, журналісти, громадські діячі.

Протягом години на площах п'яти міст - Києва, Львова, Полтави, Хмельницького й Одеси - палали серця зі свічок та лунали святкові колядки. Такий флешмоб організував 25 грудня благодійний фонд Карітас України. Акцію підтримали артисти, журналісти, громадські діячі. Долучилася студентська молодь.

У Хмельницькому студенти утворили живе серце, всередині якого горіли свічки. У Львові за найкращими різдвяними традиціями виступив вертеп, який підготували діти та підлітки зі Львова. У Києві лунали колядки у виконанні хору парафії церкви св. Миколая Мир Лікійського на Аскольдовій Могилі. Жителі Одеси на Приморському бульварі наповнили скриньку для пожертв, кошти з якої спрямують на потреби ВІЛ-інфікованих дітей.

Акція "Різдвяна свічка" проходить в Україні протягом 14 років. Вона покликана допомогти дітям із родин у кризових обставинах. Свічки декорує неповносправна молодь – підопічні львівського Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами при Карітасі Львів.

Свічковий флешмоб покликаний залучити людей до милосердя. Придбавши свічку за благодійну пожертву, кожен учасник акції зробив внесок у віру дітей у різдвяне чудо. "Кожен може подарувати тепло своєї душі дітям. Завдяки вам у їхнє непросте життя також прийде свято", - зазначає Андрій Васькович, президент Карітасу України.

До акції можна долучитися, придбавши різдвяну свічку за благодійну пожертву в 17 осередках благодійного фонду Карітас та парафіях греко-католицької церкви. Гроші будуть спрямовані на допомогу дітям із малозабезпечених, неповних родин та сімей, що постраждали від воєнних дій, - підопічних Карітасу.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...