Краса потребує жертв: 14-річна киянка заради неймовірного відео подолала 4 000 км

Юна українська співачка випустила кліп з краєвидами гір та океану.

Anna PETRAsh. Фото: gazeta.uaСпівачка 14-річна Anna PETRAsh подолала 4 000 кілометрів заради красивих і унікальних кадрів для створення відеороботи на пісню "Колібрі", повідомляють Патріоти України.

Для гарних кадрів юній співачці і знімальній команді доводилося підніматися о 4 ранку протягом декількох днів, долати круті скелясті гори і мокнути в хвилях Атлантичного океану, де вода не перевищує +12°С.

"Я давно хотіла побувати в Португалії, і коли режисер запропонував саме там зняти кліп, я взагалі не роздумуючи погодилася. Було дуже красиво, іноді дуже небезпечно і виснажливо. Підіймаючись на круті скелі, вся група несла з собою багато інвентарю і техніки. Це були цілі альпіністські походи. Був дуже страшний момент, коли помічник оператора, обвішаний весь з голови до ніг технікою, оступився і повис на мотузці. Але те, що вийшло - було того варте", - коментує співачка.


Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У Суркова був сейф в кабінеті": Роман Цимбалюк розповів, як Кремль працює із західними ЗМІ

вівторок, 30 квітень 2024, 22:17

Західні журналісти писали потрібні Кремлю тексти після того, як отримували від росіян «котлети» в євро та доларах. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк в інтерв’ю «Главкому», передають Патріоти України. «Коли Сурков був відповідальним за Україну, у...

Російський економіст пояснив, на чому досі тримається економіка агресора

вівторок, 30 квітень 2024, 21:53

Російська економіка виживає за рахунок того, що країна-агресорка відібрала всі гроші, які були на рахунках регіонів. Росія забирає кошти у приватного бізнесу та громадян, концентруючи їх у своїх руках. Про це в інтерв’ю «Главкому» розповів доктор еконо...