Краш-тести електрокарів демонструють відмінність від нищення звичайних авто (відео)

​Альтернатива двигуну внутрішнього згоряння - електромобіль. Попри те, що в Україні наразі не має масового продажу цих автомобілів, y світі вони набувають популярності.

Найбільше електромобілі купують y Норвегії, зауважують Патріоти України. Це – 20% серед загальної кількості від нових придбаних авто.

Цього досягнули завдяки компенсаціям на придбання електроавтомобілів від уряду Норвегії. В середньому у світі електромобілі займають близько 2% від загальної кількості нових авто.

Минулого року Україна зайняла 5-те місце у світі за ринковою долею EV (4%), обігнавши США. За рік продали 2,5 тис. електромобілів.

Nissan Leaf AT

Hyundai Ioniq Electric

BMW 5 Series G30

Chevrolet Bolt EV EV AT

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...