"Краще б голими д...пами сіли на ксерокс": Вульгарний календар з українськими бізнесменами розлютив мережу (фото)

Стилістика поліграфічного продукту викликала подив серед користувачів мережі, і вони залишили під провокаційними фото безліч критичних відгуків.​

Агрокалендар сподобався не усім. Фото: соцмережі.

У мережі бурхливо обговорюють безглуздий календар однієї з українських агрокомпаній, на якому зображена гола жінка і напівголі чоловіки в дурних образах. Фото календаря опублікували на сторінці "Рагу.лі" в Facebook, передають Патріоти України.

"Як те, що ти з пацанами жереш з голої жінки ілюструє твою успішність в бізнесі? На цьому знаються Сергій Ліпченко, Іван Подолян, Станіслав Романенко, Руслан Борулько, Олексій Лапко, Володимир Мулявка, Сергій Поляков, Олександр Оксантюк, Сергій Крижанівський, Юрій Оцабрик. Всі ці люди, а також ті, хто робив цей календар не бачать нічого неадекватного в тому, щоб піарити свій бізнес за рахунок фото зроблених з естетичністю відвідин сауни.

Зате зразу видно, що з сільгоспвиробництва вони однозначно взяли те, що асоціюється з найрагульськішими проявами "села" (я до села не маю жодних претензій, це слово, якому надали лайливості на тому ж рівні "ах ти ж інтелігент!" чи "ты что свидомый и незалежный?", тут я про найрагульськіші прояви, що їх цим словом змальовують)", - пише авторка посту.

Крім "жінки-скатертини" в календарі також присутні вищевказані бізнесмени, які приміряли на себе роль пожежників, силачів, персонажів фантастичних фільмів, мафіозі і навіть космонавтів. Дивна стилістика поліграфічного продукту викликала подив серед користувачів мережі, і вони залишили під провокаційними фото безліч критичних відгуків.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...