Кравчук розповів, яке майбутнє чекає на Україну

Колишній президент України Леонід Кравчук вважає, що наша держава на вірному шляху розвитку.

Кравчук розповів, яке маймутнє чекає на Україну. Фото replyua.net

Між провідними світовими державами панують умови радикальних зовнішньополітичних змін, тому Україна очікує неминуче зміцнення. Як інформють Патріоти України з посиланням на Обозреватель, про це розповів Леонід Кравчук, колишній президент України.

За його словами, зараз відбуваються радикальні зовнішньополітичні та ідеологічні зміни. «В умовах, що склалися я констатую, що спостерігаю за процесом неминучого зміцнення української держави. Десь ми почали набирати, десь ми продовжуємо очищатися. Іноді наш президент говорить те, що дійсно можна підтримати. Те ж саме я чую від прем'єра Гройсмана », підкреслив колишній глава держави.

«Люди стали формулювати пошуки нових політичних напрямків і свої політичні формули. Вони тепер беруть на озброєння іншу філософію - зміцнюють нашу внутрішню силу. Я вважаю, що з часом Донбас знову приєднається до України. Втім, точно так же, як і Крим », впевнений Леонід Кравчук. Нагадаємо, що раніше колишній президент пропонував несподіване рішення по окупованим територіям Донбасу.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...