"Крымский мост какой-то бутафорский, странный", - блогер

Міст через Керченську протоку ледве витримує навантаження в 120 тон.

Випробування Кримського мосту. Фото: ЗМІ

Блогер Ілля Вайцман розповів про випробування Кримського мосту та дійшов висновку про його ненадійність, зазначають Патріоти України.

1970 рік, випробування Нусельского моста в Празі. На мосту впритул стоїть 66 танків Т-55 по 36 тонн кожен, разом 2376 тонн на порівняно короткій ділянці моста.

Випробування мосту в Празі. Фото: ЗМІ

2018 рік, випробування Кримського моста. На мосту вісім порожніх самоскидів тонн по 12-15 кожен. Разом, 120 тонн, причому машини йдуть з великими інтервалами. Зосередженого навантаження міст може не пережити.

Табличка з Кримського моста, з якої зрозуміло, що міст тільки для легковиків, фури він не тримає.

МОЖЛИВО, що він трохи осяде і перестане просідати, і через півроку-рік пустять вантажівки, але це дуже, дуже дивно. Так не роблять. Якийсь він бутафорський.

P.S. А завантажені вагони важче танків ...

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...